23.11.2009

Cars-kakku

Mulla oli tähän alkuun taas jotain tosi henkevää sanottavaa, mutta se ajatus katkes ku kananlento. Höm, mitähän se oli... No, oli mitä oli, niin tein sellasen kakun, jonka päälle toivottiin Cars-kakkukuvaa. Vaikka sitä kuinka mainostettiin, että jos sen laittaa tarpeeksi ajoissa kakun päälle, kuprut tasoittuvat. No jaa, ainakin mun kuvassa oli kupruja vielä monen tunnin päästä. :S

Täyte oli taas kerran varastettu Kinuskikissalta eli se piti sisällään Flora Vispiä, vaniljatuorejuustoa ja suklaatia. Laitoin myös vinkin mukaan Lemon curd -tahnaa ja ainakin itse tykkäsin. Koristelut ja pursotukset olivat nyt niin ja näin, kun piti viime hetkellä vielä kipasta kauppaan ja lykätä reunoille perinteiset kermavaahdot toisenlaisen suunnitelman sijaan. Syy viime hetken muutokseen on tässä:
YRITIN tehdä Unelmakakut-kirjan ohjeen mukaan unelmavoikreemiä, mut ainaki mun kohalla siitä tuli lähinnä painajainen. Tehostin jo pilalle mennyttä tavaraa värjäämällä sen ällöttävän väriseksi maksimoidakseni turhuuden. Eli, ohjeessa oli 6 munanvalkuaista, 5 dl sokeria ja 400 g voita ja seoksesta olisi pitänyt tulla "hyvin ilmavaa". Jaahas. Tuli aikas luirua. Jos jossain tätä mun blogia lukee sellanen, joka osais kertoa, että missä meni vikaan, niin neuvoja otetaan avosylin vastaan.
Ai niin, nyt mä muistin, mitä mun piti höpistä: mulla on blogitilaaja! Vau! Mun blogin voi siis tilata osotteessa http://www.blogilista.fi/. Ja jos oikein nörtiks joku päivä ryhdyn, niin ehkäpä saan sen vielä joskus linkiks jonneki tonne minne lie... Nyt koisimaan, Gute Nacht!

1 kommentti:

  1. Kakku oli hyvä ihan perinteiselläkin menetelmällä :-) Kiitoksia taas kerran!

    VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!