9.8.2014

Juhannus 2014

Tässä kesähelteillä voisi vielä vähän muistella juhannusta, joka oli kaikkea muuta kuin helteinen. Tänä vuonna ei vuokrattu kavereiden kanssa mökkiä, mutta lähdin kuitenkin siskon appivanhempien mökille pakoon kaupunkielämää. Rentouttava juhannus pitkine yöunineen! Hallo! Mittsommer wurde auch dieses Jahr gefeiert. Das Wetter war echt kalt, etwa 10 Grad! Aber es war schön ein bisschen zu faulenzen und auszuschlafen.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kuvia.
    Me teimme erilaisen ratkaisun juhannukseksi jo hyvissä ajoin keväällä, kun tilasimme Ikaalisten Matkatoimiston matkan, josta tuli juhannuksen pakomatka. Näin jälkikäteen ajatellen matkallamme oli ihan oikea ajoitus, kun olimme poissa tosi kylmästä Suomesta. Lämpimässä Budapestissa aloitimme matkamme, johon lensimme ja josta matkamme jatkui Balatonin ja Slovenian Ljubljanan kautta Venetsiaan, josta lensimme kotiin.
    Jälkiviiraitahan aina osataan olla, mutta jos alkuperäinen matkan tarkoitus oli lähteä juhannusta pakoon, kaupanpäällisenä tuli kylmän juhannuksen vaihtuminen lämpimäksi.

    VastaaPoista
  2. Täytyypä ens juhannuksena miettiä, mihin ratkasuun sitä päätyis. Mutta kiitos kommentista, äiti! ;-D

    VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!