18.2.2015

Koblenz, part III

Jahans, sitä ollaan oltu täällä 15 viikkoa, eli aika lailla kolme kuukautta ja kaks viikkoa. Oon erittäin huonosti ottanut mitään valokuvia, mutta onneksi sentään jotain.


Vuodenvaihteessa satoi ensi kerran lunta - sen jälkeen on satanut jopa toisen kerran tammikuun loppupuolella. Uusi vuosi 2015 vaihtui Frankfurtissa kaverin tuttavien luona, mutta enpä tosiaan ottanut yhtään kuvaa... Tuli syötyä hyvin, juotua maltillisesti ja katsottua (kaukaa) raketteja. Mähän siis pelkään raketteja!


Viikonloppu 9.-11.1. oli oikein mukava, sillä iskä tuli Frankfurtiin, jonne minä matkustin junalla ja yhdessä vuokra-autolla kiiruhdettiin Oberhofiin ampumahiihdon maailmancupia katsomaan. Lauantaina seuraamme liittyi mun pari saksalaista ystävää.


Harmillisesti lauantaina kisojen alkua myöhästettiin muutamalla tunnilla, sillä reitillä ei ollut tarpeeksi lunta! Tapahtuma oli muutoin hyvin järjestetty ja bussikuljetukset parkkipaikoille pelasi hyvin. Itse jäin kaipaamaan sellaista "krääsäkauppaa", josta olisi voinut ostaa jotain matkamuistoksi. Nyt siellä oli lähinnä pinssiä ja huivia eli kovin pienimuotoisesti. Jäipähän nekin rahat säästöön. (:


Tämä oli ainut kuva, jonka sain Martin Fourcadesta. Hiihtokuvat eivät onnistuneet, mutta tässä hän onkin paikallaan! ;-)


Tammikuu meni aika lailla nopeasti ohi. Yhtenä kauniina aurinkoisena päivänä päätin, että käyn ottamassa vähän kuvia Koblenzin keskustasta. Tää oli ainut otos, jonka sain aikaseks. :D Yritin kyllä tossa Mosel-joen kanavassa käydä ottamassa kuvaa laivoista, mutta eipä siellä sitten sattunu olemaan yhtään. Hitsiläinen.


Helmikuun alussa kävin moikkaamassa ystäviä Wendelsheimissa - itse asiassa samoja, jotka olivat Oberhofissa. Täältä on about tunnin ajomatka autolla, mutta junalla menikin sitten lähemmäs kaks tuntia. Mutta matkailuhan avartaa! Ohessa muutama kuva sieltä. Satuttiin hetkeksi seuraamaan paikallista jalkapallopeliä, mutta pelitilanteesta ei ollut hajuakaan. Ehkä joskus sitten ihan oikeaan Bundesliga-peliin.

 
Karnevaalit oli täällä! Olin lauantaina ja maanantaina menossa mukana, mutta säästän kuvat sitten seuraavaan - ja viimeiseen - kertaan. Vähiin käy päivät täällä!

1 kommentti:

  1. Eila Jääskeläinen20.2.2015 klo 16.13.00

    Milloin tulet takaisin Suomeen? Olisipa kiva, että viestittäisit tästä!

    VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!