Pohja:
n. 250 g gluteenittomia keksejä
50 g voisulaa
Täyte:
5 dl kermaa
1 prk tuorejuustoa
200 g suklaata
5 liivatelehteä
2 rkl kahvia
sokeria maun mukaan
Gluteenittomat keksit hajoavat helposti hienoksi muruksi, joten hyvä, että kakku pysyi kasassa. Keksit ovat myös koostumukseltaan jotenkin "jauhoisempia" ja kuivempia. Reunaan laitoin Pionilaakson tapaan suklaareunuksen, jonka tekemisessä oppia antoi jälleen Kinuskikissa. Kun suklaata oli kerran sulatettu, päätin dipata mansikoita loppuun suklaaseen. Mansikoita jäi sen verran yli, että pääsi itsekin maistamaan. Nami.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!