Arvatkaa mitä? Kuten niin monta kertaa aiemmin, gluteeniton kakku oli mallia juustokakku. No, olipahan sentään taas kuitenkin erilainen kuin aikaisemmin. Ja ihan omasta päästä kehitelty resepti.
Kakkupohja:
200 g gluteenittomia keksejä
50 g voisulaa
Täyte:
4 liivatetta
200 g sitruunarahkaa
200 g sitruunatuorejuustoa
2,5 dl Flora Vispiä
kahden limen mehu
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Koristeeksi mansikoita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!