Okei, teknisesti ottaen tässä kakussa on sokeria, mutta siinä ei ole käytetty valkoista sokeria laisinkaan. Kakkupohjan sokeri on korvattu banaani- ja omenasoseella, johon vinkin sain Annin uunissa -sivulta. Kakkupohjasta ei kylläkään tullut niin kuohkea kuin Annilla, mutta luulen tietäväni, mikä siihen oli syynsä. Eli täytynee kokeilla vielä uudestaan!
Kakun välissä oli mansikkatäyte makeutettuna pienellä määrällä vaahterasiirappia. Haaveilin reunoille jonkinlaisesta sokerittomasta voikreemistä, mutta en ainakaan omin avuin keksinyt, millä korvata tomusokerin makeus ja koostumus. Päädyin nappaamaan Paleokeittiöltä mascarpone-täytteen. Tekstuuria pintaan sain töpöttelemällä sienellä kuorrutetta, loput koristeet tulivat päivänsankarin kotoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!