Heipsan! Työkaveri kysyi, voisinko leipoa valmistujaisiinsa pari kakkua. Koska viikko oli jo muutenkin täynnä kaikenlaista härpäkettä, olin kieltäytymässä. Mutta, myös juustokakut kävivät, joten suostuin hommaan, kun niiden tekemisessä ei kestä niin kauan kuin perinteisemmissä.
Lopputulos on omasta mielestäni taas vähän sinne päin. Mutta kakku oli hyvää! En ole enää yhtään varma, olenko ottanut ohjeen jostakin (en ainakaan löytänyt) vai yksinkertaisesti korvannut tässä ohjeessa appelsiinituorejuuston mangotuorejuustolla. Sen muistan, että en käyttänyt ollenkaan sokeria. Keksit olivat jälleen gluteenittomia.
Tunnisteet
Appelsiini
(4)
Auf Deutsch
(44)
Erityisruokavalio
(18)
Fotos
(58)
Hopeatoffee
(2)
Jäätelö
(4)
Keittiöremontti
(2)
Keksipohjakakku
(24)
Kinuski
(18)
Kuvia
(58)
Käsityöt
(3)
Lime
(7)
Mango
(2)
Mansikka
(10)
Marsipaanikuorrutekakku
(2)
Muita leipomuksia
(59)
Mustaherukka
(2)
Mustikka
(4)
Muut kakut
(9)
Ohjeita
(84)
Raparperi
(2)
Reissussa
(29)
Sitruuna
(7)
Sokerikreemi
(1)
Sokerikuorrutekakku
(26)
Suklaa
(19)
Suklaamousse
(8)
Suolaiset leivonnaiset
(3)
Tarinoita
(40)
Täytekakku
(94)
Uimahalliturnee
(3)
Vadelma
(28)
Valkosuklaa
(9)
Valumakakku
(5)
Voikreemi
(11)
Siis mitä. Sokeriton ja gluteeniton kakku? Pidäpä tämä mielessä, tätä voi tehdä joskus mulle:)
VastaaPoistaTähän on siis todettava, etten laittanut ohjeen mukaisesti sokeria _lisää_. Mutta kaiketi mangotuorejuustossa on sokeria, kekseissä on sokeria ja suklaassa on sokeria, joten ei tää nyt ihan sokeriton siinä mielessä ole... Pohdinnassa on kuitenkin se sokeriton kakku!
VastaaPoista