30.11.2019

Suklaa-vadelmamousse

Helppoa ja hyvää - sellaisia reseptejä välillä tulee selailtua, sillä aina ei hotsita tehdä monimutkaisia ja vaivalloisia leivonnaisia. Yksinkertainen, mutta maistuva jälkkäri oli etsinnässä illanistujaisiin, jossa juhlistettiin vanhempieni 50-vuotistapaamispäivää.

Suklaa ja vadelma on oiva makupari ja tähän superhyvään mousseen löysin ohjeen täältä. Oli oikein hyvää!


Suklaa-vadelmamousse (4 annosta):

175 g vadelmia
2 kananmunan keltuaista
½ dl sokeria
150 g tummaa suklaata
1 dl smetanaa
1 dl kuohukermaa

vadelmia

Sekoita vadelmat tehosekoittimessa sileäksi soseeksi ja annostele neljän lasin pohjalle. Laita jääkaappiin jäähtymään.

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri. Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä.

Lisää smetana ja suklaa munaseokseen ja sekoita. Vaahdota kerma ja sekoita se mousseen. Nostele vadelmasoseen päälle mousseseosta. Anna moussen seistä jääkaapissa noin 1 tunti.

Koristele suklaamousse vadelmilla ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!