1.6.2009

Vihdoin puhaltavat uudet tuulet!

Moikkamoikkamoi!
Kyllästyin livejournalin tarjontaan ja siirsin ajatukseni tänne bloggerin puolelle. Askartelin paskartelin tollasen "tosi" hienon bannerin. Ihan kuulkaas vaan paintin avulla, kun en fotaria omista. Ai sen huomaa? Heh. Oon nyt pitkästä aikaa turisemassa teille taas tarinoitani ja ensteks aattelin avautua, millaanen tästä blogista olis tarkotus muodostua. Mää ajattelin edelleen esitellä teille kakkujani, jotka ei vielä oo mitään supermuotiluomuksia, mut mä harjottelen kovasti. Mut sit ois kiva höpistä muistaki jutuista ja esitellä kuvia. Niinku sieltä sun täältä. Ja notta mun saksan kielentaito pysyis hallussa: hab's wirklich gedacht, dass ab und zu hier man Geschichte in meinem Leben auch in Deutsch finden kann. Joo, eli saksaa luvassa myös, joten pysykää kanavalla. En lupaa päivittäistä tarinointia, mutta jos ees kerran viikkoon... Laiskuus, oi laiskuus.

Seuraavassa vähän toukokuuta muutamina kuvina.

Juttuja seuraa myöhemmin, nyt täytyy painua pehkuihin. Skädäm!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, mä saan olla ihka eka kommentoija! Woohoo! Yea baby. Hieno banneri ja herkullisen näköisiä kuvia. Innolla jään odottamaan jatkoa. Nyt mun tappotahti helpottaa, nähdäänhän siis. Tuun vaiks Tiksiin.
    T, eräs pasilan gettosankari

    VastaaPoista
  2. Jeps, innolla oottelen miltä sun lauantainen kakku näyttääkään:) tosin näänkin sen livenä, ei tarvii odotella viikkoa että voi nähdä kuvat täältä blogista! -Laura

    VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!