30.7.2009

Kitarakakku

Voihan kakkelsberg! Käykös teillä täällä Bloggerissa koskaan silleen, että yritätte klikata jotakin Bloggerin sisäistä sivua, jonka jälkeen "Internet Explorer on havainnut jonkun plääpään, jonka vuoksi se suljetaan" ? Ai niin, mutta eihän tätäkään kukaan varmaan lue... Mulla käy juurikin tuolla lailla melkeinpä jokaikinen kerta, kun tänne jotain kirjotan. Ja se on ärsyttävää. Erittäin. Mut muut toiminnot näyttäs pelittävän suht normaalisti, tosin jostain syystä edelleen se tykkää ladata kuvia 90 astetta väärinpäin. Pikkujuttu.


Tollasen kitarakakun väsäsin siis jo hyvin kauan sitten. Ei mikään taidonnäyte. Ja siksi en vaivautunut etsimään sisällä olleen suklaamoussen ohjetta. Kaiketi siinä on jotain suklaakermavaahtoa ja liivatetta. :D Päällinen on sitten taas suklaakermavaahtoa ja koristeena erinäisiä karkkeja. Mun päällimmäinen tarkoitus oli tehdä sellainen kakku, joka kelpaa myös lapsille, nuo "nykyajan" lapset kun ei tahdo enää kakkuja syödä! Kyllä minä vaan silloin ennen - tosin myös nykyäänkin... Anteeksi tämä epämääräinen ohje, ei aina jaksa.

5 kommenttia:

 1. Kyllä sun blogia luetaan. Varma tapa saada lisää lukijoita on pistää se Blogilistalle. Kakkublogit taitaa olla aika luettuja. En tiedä miten ne toimii mutta neuleblogeissa neuleen mallin laittaminen selvisti esille auttaa hakukoneilla neuleita etsiviä. Toimisikohan sama kakkublogeissa?

  Neuloja ei keksi usein kommentoitavaa kakkuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Mä ainakin luen tätä huolimatta kaikista internetplääpläävioista (joista muuten yksi iski äsken, tää on toinen kerta kun yritän samaa kommenttia kirjata tähän). Toi kitarakakku voisi olla mun makuuni, kaiken suklaisen rakastaja kun olen. Ja vielä tähänkin huutelen, että ONNEA!!!!:) t, Inka

  VastaaPoista
 3. Hihi, määkin käyn täällä välillä hiippailemassa ja kuolaamassa kakkuja :D Hyvää synttäripäivää Paula!!! t.Pihla

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea Paula!!! Arvoin tosi kauan mikä olisi paras foorumi sanoa se! Sori etten infonnut olleeni Vantaalla. Toivottavasti nähdään ennen joulua. :D

  VastaaPoista
 5. Tottakai luetaan, mistäs mä muuten saisin kakkuideoita:) Silloin harvoin kun niitä teen! No ei vais luen kyllä muutenkin. Mutta satuin tekemään just gluteenittoman kakun mutsin synttäreille, tuli ihan tosi hyvää! Laitoin sisälle sitruunakiisseliä johon sotkin kermavaahtoa (että tuli vähän jämäkämpää kamaa) ja ananaspaloja. Päälle laitoin kuorrutteen joka oli tehty sitruunan mehusta (ei siis sitruunamehusta:)) ja tomusokerista. Ja päälle vielä mantelilastuja.. Kannattaa kokeilla!!
  Terkuin Laura

  VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!