Manteli-nougat-täyte
3 liivatelehteä
2 dl kermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 kananmuna
½ dl sokeria
1 1/4 dl mantelijauhetta
2 Maraboun Dubbel Nougat -patukkaa (54 g/kpl)
1/4 dl vettä
Päällä on perinteinen kinuskikuorrute, jota keittelin ehkä just sen minuutin liian kauan! Veitsellä kakun leikkaamisesta kuitenkin selvittiin eikä tarvinnut käyttää sahaa tai jotain muuta järeämpää asetta. ;-D Päällisiksi tein muutamia liljoja, joiden tekoon tarvitsin hieman apua täältä. Kermavaahdon värjäsin tyttömäisen vaaleanpunaiseksi, ja oikeastaan vain tässä leikkauskuvassa sain vaaleanpunaisuuden näkyviin.
Nyt ne pyykit narulle ja koisaamaan. Iloista myöhäistä sunnuntai-illan jatkoa itse kullekin!
Olikos tää nyt se Marin kakku? Aikas hieno! Vitsi, mulla on jäänyt pari viime kertaa lukematta, pitää yrittää ottaa kiinni ja ryhtyä lukemaan:) Laura
VastaaPoistaTää oli niin hyvä kakku!! Se puol kakkua mitä tästä juhlien jälkeen oli jäljellä, katosi nopeasti :D
VastaaPoista-Mari-