9.11.2011

Kinuskikakku vol. 3

Uskokaa tai älkää, mutta löysin vihdoin viimein sen omakehittelemän mansikkatäytteen!! Jipii. Olin jo tovin sitä etsiskellyt, joten tämä on kyllä työvoitto. Julkaisen sen ohessa ja toivon, että jos sitä jossain yhteydessä käytät, linkkaat sen tänne blogiin, sillä olen sen itse kehitellyt.

Laktoositon ja liivatteeton mansikkatäyte:
2 dl laktoositonta vispikermaa
1 dl laktoositonta mansikkajogurttia
250 g mansikoita
200g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta

Nytpä se on täällä, niin ei tarvitse enää etsiä punaista Post it -lappusta... (:

Mutta siis, pääasiassa halusin esitellä yhden kinuskikakun. Tällä kertaa keittelin sitä liian vähän aikaa, niin että kinuski jäi löysäksi. Mutta onneksi koristeilla pystyi virhettä vähän peittelemään. Täyte on yllättäen taas Kinuskikissalta lainattu. Tässä jälleen vain ainesosat, saatte tarkemman ohjeen linkin takaa (sori laiskuus :D).

Vaniljatäyte:
4 rkl sokeria
4 rkl perunajauhoja
5 dl kevytmaitoa
2 keltuaista
1 vaniljatanko

3 dl kuohukermaa

n. 1 dl vaniljakreemijauhetta


Oon Google Analyticsin kautta voinut stalkkailla, että sivuillani on ollut kävijöitä. Mutta olisi tosi kiva, jos joskus voisitte jotain kommentoidakin. Tulisin siitä enemmän kuin iloiseksi!

2 kommenttia:

  1. namm tosi hyvän näköistä ja upeat värit ! :)

    VastaaPoista
  2. No kun noin kauniisti pyydetään niin pitää sitä sitten jotain kirjoittaa. Todella herkullisen kauniita ja tyylikkäitä kaakkuloisia. Varsinkin tommonen Cars-kakku on joka pojan synttäriunelma! Mukava lueskella myös noita reissublogeja.

    ---Jjalkapuoli

    VastaaPoista

Hiphei, jätä viesti äänimerkin kuultuasi. *Piiiiiiiiip* Danke für deine Nachricht!